Postet nga: Termokos

Propozohet ndërtimi i një ferme vertikale ne oxhakun e “Termokos”-it

Kryeshefi i ndërmarrjes publike “Termokos”, Fisnik Osmani, ka prezantuar një propozim për ndërtimin e një ferme vertikale në oxhakun e Ngrohtores.

Lagjet ‘Arbëria’ e ‘Tophane’ përfituese të projektit ‘Solar 4 Kosovo’

Sot është nënshkruar marrëveshja për financimin e projektit “Solar 4 Kosovo”.

Termokos nis zgjerimin e rrjetit të ngrohjes për lagjen në afërsi të Parkut të Qytetit

Ngrohtorja “Termokos” njofton se kanë filluar punimet për zgjerimin e rrjetit të ngrohjes për lagjen në afërsi të Parkut të Qytetit në Prishtinë.

Ngrohje me tepricë

Ngrohtorja e qytetit të Prishtinës, Termokos, nuk ka ku t’i shpenzojë të gjitha kapacitetet që posedon.

Kosova vendi i parë në Ballkanin Perëndimor që përdorë solaret për ngrohje të shtëpive, Termokos jep detaje

Kosova është vendi i parë në Ballkanin Perëndimor që do përdorë panelet solare për ngrohje të shtëpive.

Nënshkruhet marrëveshja e huasë për sigurimin e ngrohjes për rreth 38 mijë qytetarë të Prishtinës

Sot është nënshkruar marrëveshja për projektin në vlerë 80 milionë euro, i cili nëpërmjet paneleve solare do të sigurjë ngrohje për një pjesë të lagjes "...

Në Termokos do kyçen 43 objekte banesore në lagjen ‘Arbëria’ dhe 62 objekte tek parku i qytetit

Ngrohtorja e Prishtinës ‘Termokos’ ka bërë të ditur se përpos kyçjes së ngorhjes në lagjen ‘Mati 1’, në rrjet planifikohet tç futen edhe 43 objekte banesore të lagjes ‘...

ZRrE me tarifa të pandryshuara për konsumatorët e Termokos

Ngrohtorja e Prishtinës ‘Termokos’ ka njoftuar se Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) ka miratuar strukturën e re tarifore për vitin 2022/23.