Postet nga: Terminali doganor

Historia e terminalit doganor në Han të Elezit

Një kontest mes një operatorit ekonomik në Han të Elezit dhe Qeverisë së Kosovës, përkatësisht Ministrisë së Infrastrukturës ka nisur që nga viti 2014, kur shteti ndë...

Qeveria merr vendim për shpronësimin e pronave te terminali në Han të Elezit, nga kompania thonë se AKP nuk i ka në menaxhim ato

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka deklaruar se në mbledhjen e djeshme të Qeverisë kanë marrë vendim për shpronësimin e pronave, që sipas tij, janë në menaxhim ...

VIDEO - Tualetet e fëlliqura në pikën kufitare në Han të Elezit

Pika kufitare në Han të Elezit më shumë ngjan në një deponi të mbeturinave, ku papastëria është shumë e rëndë.

Largohen barrierat në afërsi të terminalit doganor në Han të Elezit

Sot sërish Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) dhe Ministria e Infrastrukturës nën asistencën e Policisë kanë ndërhyrë në largimin e barrierave në pronën në ...

Transportuesit e mallrave vazhdojnë të paguajnë taksën në Han të Elezit, kompania padit Ministrinë

Transportuesit e mallrave që hyjnë tranzit në afërsi të pikës kufitare të Hanit të Elezit po vazhdojnë të paguajnë një taksë në vlerë deri 40 euro, ndonëse të ...

Ambasadori i BE-së e quan progres rihapjen e terminalit doganor në Trepçë

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, e ka quajtur lajm të mirë dhe hap të rëndësishëm rihapjen e terminalit doganor në Trepçë ...

Rihapet terminali doganor në Trepçë

Pas shtatë vitesh, sot është rihapur terminali doganor i Trepçës në Mitrovicë.

Kamionët që hynë në Kosovë në pikën kufitare ‘Hanit i Elezit’ ankohen për taksën, përfaqësuesi i terminalit thotë se po e respektojnë ligjin

Kamionët që hyjnë tranzit në afërsi të pikës kufitare të Hanit të Elezit po obligohen nga e enjtja e kaluar, që të paguajnë një taksë në vlerë ...