Postet nga: tenderi

Hapat e parë për ndërtimin e Spitalit të Prishtinës

Ministria e Administratës Publike i ka nis procedurat për të jetësuar ndërtimin e Spitalit të Prishtinës. Kjo ministri e ka hapur tenderin për Studimi ...

UP i blen xhip 38 mijë euro Marjan Demës, në tenderin pa konkurrencë

Menaxhmenti i lartë i Universitetit të Prishtinës pritet të bëhet me veturë të re.

Rektorati i UP-së kërkon vetura me ulëse të bebeve

Universiteti i Prishtinës ka hapur tender të blejë vetura, të cilat duhet të kenë përgatitje për ulëse të fëmijëve.

Rektori planifikon të blejë xhip ku pihet duhani

Universiteti i Prishtinës po kërkon të blejë një xhip me procedura të përshpejtuara për nevoja të rektorit të Universitetit, Marjan Dema .

Misteri i 5 milionëshit për kiosqet e Prishtinës

Ndonëse tenderi për ndërtimin e objektit të Akademisë së Drejtësisë nga Ministria e Administratës Publike (MAP) në vlerë prej 2.5 milionë euro dhe tenderi për ...

Policia pezulloi tenderin për regjistrimin e veturave

Në fillim të këtij muaji KALLXO.com kishte zbuluar se dhjetëra makina të Policisë së Kosovës ishin bllokuar për shkak se të njëjtave u kishte ...

Komuna e Prishtinës mbetet pa certifikata për shkak të anulimit të tenderit të MPB-së

Komuna e Prishtinë ka njoftuar qytetarët se zyra e Gjendjes Civile do të jetë në funksion vetëm deri në orën 12:00.

Sqaron Zyra e Haradinajt: Çizmet janë për Agjencin KHAIA

Zyra e Kryeministrit të Kosovës ka shpenzuar 552 euro për tu furnizuar me çizme.