Postet nga: tenderi

Ministria e Shendetesise 2

Çka ndodhi me tenderin në vlerë mbi 300 mijë euro të Ministrisë së Shëndetësisë?

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet reportazhi për tenderët në shëndetësi, të bllokuar në Organin Shqyrtues të Prokurimit (OShP).

Shuma e parave që KGjK planifikon t`i shpenzojë për bartjen e stafit të Gjykatës së Mitrovicës nga jugu në veri

Për sigurimin e transportit për punëtorët e gjykatave për relacionin nga Mitrovica e Jugut në atë të Veriut, javën e kaluar, Këshilli Gjyqë...

Asnjë kompani e interesuar të transportoj ‘keshin’ e Postës së Kosovës

Asnjë kompani nuk ka shprehur interesimin që të ofertojë për tenderin i cili kishte të bënte me transportin e parave të gatshme të “Posta e Kosovës” Sh....

Policia hap tender për uniforma të Njësisë Speciale - FOTO

Policia e Kosovës i ka ndarë 637 mijë euro për blerjen e uniformave operacionale për zyrtarët policorë, por ka pranu 4 ankesa para dorëzimit të ofertave, gjatë ...

Gjykimi për tenderin e shenjëzimit të rrugëve në Prizren, shefi i Prokurimit jep mbrojtjen

Shefi i Prokurimit të Komunës së Prizrenit, Isa Osmankaj, i akuzuar se ka lejuar implementimin e një kontrate që Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) e kishte shpallur nulle ose ...

Tenderi rreth 1.4 milionë euro për ndriçimin publik në Prizren, aktakuzë ndaj 3 personave

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj tre personave nën dyshimin se kanë kryer veprat penale të keqpërdorimit dhe mashtrimit në prokurim publik dhe veprën penale falsifikimi ...

Kryetari i Dragashit: Komuna nuk u dëmtua nga zgjedhja e operatorit më të shtrenjtë për dru e pelet

Kontrata e nënshkruar për furnizim me dru për ngrohje dhe pelet nga zyrtari i prokurimit të Dragashit Nuro Ismaili, solli në cilësinë e dëshmitarit, kryetarin ...

Komuna e Podujevës "Renovimi i teatrit të qytetit", Burimi: Komisioni Rregullativ pë Prokurim Publik (KRPP), Grafika: Rrahman Ramaj

Renovimi teatrit të qytetit, në mes të kontratës që u refuzua dhe asaj më të shtrenjtë pas ritenderimit

Më datën 23 të muajit qershor 2021, në platformën elektronike për prokurim publik në Kosovë “e-prokurimi”, Komuna e Podujevës publikoi thirrjen për kontratë për renovimin e ...