Postet nga: tenderi

KEK-u Sqaron Aktakuzën e Prokurorisë

Korporata Energjetike e Kosovës e ka lëshuar një sqarim rreth aktakuzës së Prokurorisë për pesë zyrtarët e kësaj korporate.

Posta Akuzon MPMS-në për Diskriminim në Tender

Drejtori i Postës së Kosovës, Sejdi Hoxha, ka akuzuar Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale se me vendosjen e kritereve të reja e ka përjashtuar ...

OSHP ia Anulon një Tender Komunës së Lipjanit

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP)  ka marrë vendim që të anulojë aktivitetin e prokurimit “Mirëmbajtja dhe servisimi i automjeteve të institucioneve komunale”.

Komuna e Dragashit ia ‘Huq’ Tenderit për Vetëm 1 Euro

Një tender i Komunës së Dragashit për kubëzimin e rrugëve në fshatin Leshtanë është shoqëruar me një sërë parregullsish, por edhe me detaje të ...

Komuna e Kllokotit Anulon Diskriminimin Gjuhësor

Komuna e Kllokotit ka anuluar thirrjen për një tender, pasi që u evidentua se dokumentacioni i publikuar paraqiste diskriminim në baza etnike, i cili automatikisht sillte diskriminim mes konkurrentë...

Dëshmitari: Nuk Bisedova me Sami Lushtakun

Lushtaku që është zëvendësmenaxher i sigurimit dhe skenimit në Aeroportin e Prishtinës si dëshmitar në gjykimin për tenderin e KEK-ut tha se nuk është takuar ...

Tenderi ‘10 Centësh’ i Infrastrukturës

Kompania fituese e një tenderi të Ministrisë së Infrastrukturës për mirëmbajtjen e një segmenti rrugor të rajonit të Prizrenit, ka deklaruar çmime tepër të ulëta ...

Spitali i Gjakovës Pastrohet me Tender të Dyshimtë

Spitali i Gjakovës ka shkelur ligjin duke kontraktuar një shërbim për pastrimin e ambienteve të tij në kundërshtim me rregullat e prokurimit publik.