Postet nga: tenderi

Hulumtimi i KALLXO.com, dënohet me 5 mijë euro pronari i një kompanie për mashtrim në një tender në Gjilan

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës Themelore në Gjilan, e cila e ka dënuar pronarin e kompanisë “ARF”, pasi që është vërtetuar se ...

Shpallet tenderi mbi 46.6 milionë euro për zgjerimin e rrugës Prishtinë-Pejë, segmenti Dollc-Zahaq

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka shpallur tenderin për zgjerimin e rrugës nacionale Prishtinë-Pejë, përkatësisht segmenti Dollc - Zahaq. Vlera e ...

Vonohen punimet për aneksin e Shkollës 'Pavarësia' në Prishtinë

Shkolla e Fillore e Mesme e Ulët “Pavarësia” në Prishtinë do ta përmbyll edhe këtë vit shkollor, 2023-2024 duke punuar me tri ndërrime mësimore.

Ministria e Infrastrukturës jep tjetër kontratë për rrugën Prishtinë – Podujevë në vlerë mbi 570 mijë euro

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI), ka dhënë një tjetër kontratë në vlerë prej 575 mijë e 972 euro, për rrugën Prishtinë – Podujevë.

Prokuroria Speciale po interviston Hysen Durmishin, shkak tenderi për rrugën Prishtinë – Podujevë

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi po intervistohet sot nga në Prokurorinë Speciale në lidhje me tenderin për rrugën Prishtinë-Podujevë.

Tenderi mbi 225 mijë euro për digjitalizim në Kryeqytet përfundon në Gjykatën e tenderëve

Tenderi për të cilën Komuna e Prishtinës kishte planifikuar digjitalizimin e proceseve edukativo-arsimore, ka përfunduar në Organin Shqyrtues të Prokurimit. 

Kompania e bashkëshortit të ish-drejtoreshës së Inspeksionit në Vushtrri fiton tender nga komuna, opozita i reagon pushtetit

Një tender për “shërbime me tenda, zërim dhe ndriçim” ishte shpallur nga Komuna e Vushtrrisë, më 24.01.2024.

Tenderi 3.8 milionësh, MSh largon kriteret për të cilat pati ankesa se kufizonin konkurencën

Ministria e Shëndetësisë ka larguar disa kritere që kishin të bëjnë me certifikata të ISO Standardeve, në tenderin 3.8 milionë euro, për të cilat kritere ka pasur ...