Postet nga: Tenderë

Gjashtë tenderë për një çështje në KEK, pesë u anuluan

Më 23 tetor të vitit 2020, Korporata Energjetike e Kosovës njoftoi për hapjen e tenderit me emërtim “Demontimi, liferimi dhe montimi me traj, shufra dërrasa, thërrmues të ...

Buleshkaj: Një ish-zv.ministër kaloi si menaxher në një kompani e cila ka kryer shërbime në atë ministri

Në emisionin #KallxoPërnime, drejtori i Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Yll Buleshkaj, ka thënë se në kuadër të mandatit të agjencisë është edhe parandalimi i konfliktit ...

‘Ferizaj i Gjelbër’ - Parku në 'Kodrën e Sherretëve' tejkalon me mbi gjysmë milioni Planin e Prokurimit

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu njoftoi me 14 nëntor se kanë filluar punët për shndërrimin e ‘Kodrës së Sherretve’ në Ferizaj në park.

Një vit e gjysmë, asnjë punë e kryer - Komuna e Ferizajt ndërpret dy kontrata në vlerë rreth 730 mijë euro

Komuna e Ferizajt i ka ndërprerë dy kontrata për shtrimin e disa rrugëve në fshatrat e Ferizajt në vlerë rreth 730 mijë euro më shumë se një vit ...

Për trajtimin e qenve, AVUK i favorizon veterinerët që kanë pasur tenderë më parë

Helen Wormser, eksperte e trajtimit të qenve endacakë, ka deklaruar se Agjencia e Veterinarisë dhe Ushqimit e Kosovës (AVUK) favorizon miqtë e vjetër sa i përket dhë...

Arrestohen dy persona, dyshohet se fituan tenderë në vlerë rreth 100 mijë euro pa i plotësuar kriteret

Dy persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës nën dyshimin se kanë përfituar tenderë nga institucionet e shtetit pa i plotësuar kriteret.

Komuna e Vushtrrisë e nisë vitin 2022 me sigurim shëndetësor për nxënësit në praktikë profesionale

Së shpejti Komuna e Vushtrrisë do të nënshkruajë kontratë në vlerë mbi 3,700 euro, nëpërmjet së cilës siguron shëndetin e mbi 1,100 nxënësve në rast ...

Zyrtarja që mori pjesë në vlerësim të tenderit mbi 400 mijë eurosh, u emërua menaxhere e projektit

Te kontrata “Ndërtimi i qendrës kulturore për të rinjtë – Bibliotekës në lagjen "Kodra e Trimave” në Prishtinë, me vlerë prej 424,257 euro, zyrtarja që ka marrë pjesë ...