Postet nga: tenderat

Shefi i Policisë flet për tenderët e Ministrisë së Shëndetësisë

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti është pyetur gjatë emisionit të KALLXO.com edhe për veprimet hetimore në drejtim të tenderëve ...

Qytetarët e opozita konfrontojnë Gazmend Muhaxherin për qeverisjen në Pejë

Një premtim të madh Gazmend Muhaxheri e kishte bërë në vitin 2017, atë kohë kur garonte edhe për një mandat për shef ekzekutivi në Pejë.

Sa shpenzuan Komunat për materiale mbrojtëse kundër COVID-19?

Përveç tenderëve për dezinfektim të hapësirave publike, si masë kundër virusit COVID-19, disa komuna të vendit hapën tendere edhe për paisje mbrojtëse.

Shteti përgatitet të shpenzojë rreth 600 mijë euro për vetura të 2019-ës

Rreth 600 mijë euro janë planifikuar të shpenzohen në vetura të reja për institucionet shtetërore.

Më shumë se gjysma e tenderëve të Presidencës, të pa planifikuar

Raporti i Auditorit të Përgjithshëm ka vënë në pah dobësi në planifikimin e prokurimit nga Zyra e Presidentit të vendit. Sipas raportit, as gjysma e tenderë...

Komuna e Mitrovicës publikon kontratat

Komuna e Mitrovicës ka filluar publikimin e kontratave të lidhura me bizneset.

Kryeministria i'u Jep Përparësi Grave në Blerje të Veshjeve Elegante

Zyra e Kryeministrit të Kosovës bleu veshje elegante për zyrtarët burra  të saj.

Gruevskit i Konfiskohet Pasaporta

Gjykata e Apelit e Maqedonisë ka vendosur se ish-kryeministri maqedonas Gruevski dhe ish-ministra të tjerë të qeverisë së tij që janë akuzuar për mashtrim të zgjedhjeve në vitin 2013 do ...