Postet nga: telekomi

Rreth 340 punëtorë të Telekomit aplikuan për pensionim të parakohshëm dhe largim vullnetar nga puna

Rreth 340 punëtorë të Telekomit i janë përgjigjur ofertës për pensionim të parakohshëm dhe largim vullnetar nga puna.

Inspektime në Telekom për sistemin e identifikimit të hyrje-daljeve të punëtorëve

Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP) ka inspektuar Telekomin e Kosovës, pasi kjo ndërmarrje ka vendosur që tre javë sistemin e njohjes me sy për ...

Haxha: Nga mëditjet e Telekomit të tjerët kanë blerë shtëpi

Ish-kryeshefi i Postës dhe Telekomunikacionit (PTK), Shyqyri Haxha, ka deklaruar se nga vizitat që ka zhvilluar në Monako sa ishte në krye të kësaj ndërmarrjeje, i kishte ...

Shyqyri Haxha tregon pse Telekomi ia pagoi qiranë e banesës

Në emisionin “Kallxo Përnime”, ish-kryeshefi i Postës dhe Telekomunikacionit (PTK), Shyqyri Haxha, është pyetur edhe për mbulimin e qirasë së banesës në Prishtinë që kapte vlerë...

Kush ishte fajtor që Telekomi shkoi në Arbitrazh?

Ish-kryeshefi i PTK-së, Shyqyri Haxha, në emisionin “Kallxo Përnime” ka deklaruar se fajtori për çka ka shkuar Telekomi në Arbitrazh është te palët brenda kësaj ndë...

Intervistë me Shyqyri Haxhën, ish-kryeshef i PTK-së - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet intervista me ish-kryeshefin e Postës dhe Telekomunikacionit (PTK), Shyqyri Haxha.

Telekomi kërkon hetim për dyshimet për keqpërdorim të mbi 100 milionë eurove

Telekomi i Kosovës ka njoftuar se ka paraqitur kërkesë për fillim të hetimeve për dyshim të kryerjes së veprave të rënda penale në rastin me ...

A mund t'u ndalohet qasja në rrjet telefonave të pazhdoganuar në Kosovë?

Miliona euro llogaritet të jetë dëmi që i shkaktohet buxhetit të Kosovës nga shmangia tatimore dhe moszhdoganimi i telefonave mobilë në Kosovë.