Postet nga: telekom

Ministri i Drejtësisë: Do të angazhojmë kompani të huaj për paditë e 'Iute Credit' dhe 'Devolli' në Arbitrazh

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ka thënë në intervistën për KALLXO.com se kanë filluar procedurat për angazhimin e një kompanie të huaj për ...

Bordi i Përkohshëm i Telekomit pezullon përmbarimin deri në stabilizim financiar

Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës  i kryesuar nga Mehmet Berisha, ka njoftuar se kanë pezulluar përmbarimin e mjeteve financiare deri në stabilizim financiar.

Punëtorët e Telekomit nisin protestë 24 orëshe para Qeverisë

Federata Sindikale e Pavarur e Postës dhe Telekomunikacionit të Kosovës ka nisur një protestë 24 orëshe para Qeverisë së Kosovës, duke kërkuar nga Qeveria që ta ...

Nisin hetimet pas një incidenti të dyshuar në mbledhjen e bordit të Telekomit

Prokuroria e Prishtinës ka njoftuar se ka pranuar një informatë nga Policia e Kosovës nëpërmjet një e-mail – shënim zyrtar nga Ministra Rozeta Hajdari.

Demir Limaj heq dorë nga pozita e drejtorit, bëhet këshilltar në Telekom

Demir Limaj ka hequr dorë nga pozita e drejtorit të shitjes në Telekomin e Kosovës.

ARKEP po pret argumentet e Telekomit e Z-mobile për çështjen e numrave

Kryetari i Autoritetit Rregullativ të Telekomunikimve, Kreshnik Gashi, javën e ardhshme do t`i presë në takime të ndara përfaqësuesit e Telekomit dhe Z-Mobile për ta ...

ARKEP: Po e presim vendimin e Telekomit për kontratën me Z-Mobile

Autoriteti Rregullativ për Komunikime Elektronike dhe Postare ende nuk ka marrë ndonjë vendim zyrtar nga Telekomi i Kosovës për atë se çfarë do të ndodhë me kontratë...

Haxha tregon cilët njerëz i ka punësuar në Telekom

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Shyqyri Haxha ka thënë se ka intervenuar për punësime në Telekom vetëm në disa raste të caktuara.