Postet nga: teki bokshi

I ekstraduari nga Italia ballafaqohet me ekspertin mjeko-ligjor

Blerim Nokaj, i akuzuari për grabitjen e qershorit të vitit 2013, doli sot para Gjykatës në Gjakovës për t`u ballafaquar me ekpspertin mjeko-ligjor, pasi ishte arrestuar ...

Del në gjyq i ekstraduari nga Italia që po gjykohet për grabitje në bastore

Blerim Nokaj, i akuzuari për grabitjen e qershorit të vitit 2013, doli sot para Gjykatës së Gjakovës për ta kundërshtuar akuzën e Prokurorisë, pasi ishte ...

Vrasja në Gjakovë, arsyetimi i Gjykatës për dënimin e të akuzuarit me 16 vjet burg

Në tetë faqe aktgjykim, Gjykata e Gjakovës ka dhënë arsyetimin për 16 vjet burgim që i dha Esat Bajramit, i akuzuar për vrasjen e Arlind Hanës.

Gjakovë - Shtyhet për të katërtën herë gjykimi në rastin e vrasjes së Arlind Hanës

 

Gjakovë - Shtyhet seanca për rastin e vrasjes së Arlind Hanës

Seanca ndaj Esat Bajramit, i akuzuarit për vrasjen e Arlind Hanës, është shtyrë për datën 27 shkurt.

Pronari i 'Euro-Abi'-t pretendon se punëtori që ra nga 8 metra lartësi si kishte vendosur pajisjet mbrojtëse

 

I dëmtuari: Rash nga 8 metra lartësi, pronari s’na ofroi asgjë për sigurinë në punë

Në gjykimin e Kadrush Rexhepit, i cili po akuzohet për veprën penale asgjësimi, dëmtimi ose heqja e pajisjeve mbrojtëse dhe rrezikimi i sigurisë në vendin ...