Postet nga: teatri Kombëtar

Teatri Kombëtar pa drejtor

Teatri Kombëtar i Kosovës vazhdon të funksionojë pa zot shtëpie. Që nga shkarkimi i regjisorit Agim Sopi nga pozita e drejtorit të përgjithshëm të Teatrit, ...

Projektligj i jashtëzakonshëm për shembjen e Teatrit Kombëtar

Projektligji “Për Përcaktimin e Procedurës së Veçantë për Negocim dhe Lidhjen e Kontratës me Objekti “Projektimin dhe Realizimin e Projektit Urban dhe Goditës ...

Të Mërkurën Protestë Kundër Ajrit të Ndotur në Prishtinë

Të mërkurën, me 31 janar, përpara Teatrit Kombëtar në Prishtinë do të mbahet protestë kundër ajrit të ndotur.

Nuk Ka Ngrohje, Teatri Kombëtar Anuloi Disa Shfaqje

Teatri Kombëtar i Kosovës ka anuluar për dhjetë ditë shfaqjet e planifikuara.

Aktorët e Teatrit Kombëtar sot Ndërpresin Grevën

Është arritur marrëveshja ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe aktorëve rezidentë të Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Kërkesa e Aktorëve Pritet të Realizohet nga Janari i Vitit 2018

Shoqata Sindikale e Teatrit Kombëtar të Kosovës ka njoftuar se nëse nuk realizohet kërkesa e tyre për rritje pagash në nivel universitar, nga e premtja ...

E Pafajshme ish-Drejtoresha e Teatrit

Gjykata Themelore në Prishtinë shpalli sot të pafajshëm ish-drejtoreshën e Teatrit Kombëtar Elmaze Nura dhe Beqir Beqirin, organizatorin e udhëtimit të aktorëve të shfaqjes “LIsistrata” ...

Përballja e Fundit në Gjykimin për Udhëtimin e Shfaqjes Teatrale

Përballja e Fundit në Gjykimin për Udhëtimin e Shfaqjes Teatrale

Prokurori Feti Tunuzliu dhe mbrojtja e të akuzuarve Elmaze Nura dhe Beqir Beqiri, paraqitën argumentet e tyre përfundimtare në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare, ...