Postet nga: teatri Kombëtar

Fatos Berisha jep dorëheqje nga posti i drejtorit artistik të Teatrit Kombëtar

Ende pa marrë zyrtarisht detyrën e drejtorit artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës, Fatos Berisha ka dhënë dorëheqje nga ky post.

Foto: Digjen kontenjerët mbrapa teatrit në Prishtinë

Kontenjerët në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë më saktësisht mbrapa Teatrit Kombëtar kanë marrë flakë para disa minutave.

‘Shkumsi’ jepet sot në Teatrin Kombëtar

Shfaqja “Shkumsi” me tekst dhe regji të Naser Shatrollit jepet reprizë sot në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Myftari përgjigjet ndaj akuzave të bëra ndaj tij

Agon Myftari, udhëheqës artistik i Teatrit Kombëtar të Kosovës, pas insistimit të Kallxo.com për të marrë një përgjigje rreth akuzave të bëra ...

Kuvendi i Shqipërisë voton shembjen e Teatrit Kombëtar

Kuvendi i Shqipërisë, me 74 vota për dhe pa praninë e opozitës në sallë, ka rrëzuar për herë të dytë dekretin e presidentit të Shqipërisë, ...

Teatri Kombëtar i jep lamtumirën e fundit Bekim Lumit - FOTO

Me shfaqjen “Arturo Ui” të regjisorit tashmë të ndjerë, Bekim Lumit, atij iu dha lamtumira e fundit nga Teatri Kombëtar i Kosovës.

Enver Petrovci përgënjeshtron deklaratën për shembjen e Teatrit të Tiranës

Në një rast tipik dizinformimi, më datë 1 korrik 2018, media shqiptare në internet u mbush me lajmin me titull: “Enver Petrovci: Për mua është budallallëk mos me u ndë...

Sundimi me ligje speciale është e kundërta e sundimit të ligjit

Qeveria "Rama" thotë se ka "tre precedentë" për projektligjin e saj "për procedurë të veçantë negocimi" për koncesionin e teatrit. Të trija janë precedentë të vetë ...