Postet nga: teatri i gjilanit

Puntorët e Teatrit të Gjilanit bëhen me kontrata pune

Teatri i Gjilanit sot ka përfunduar zyrtarisht nënshkrimin e kontratave të rregullta të punës me stafin e teatrit.

Punëtorët e Teatrit të Gjilanit bëhen me kontrata të rregullta

Aktorët dhe stafi teknik i Teatrit të Gjilanit marrin kontratat e rregullta të punës, njofton Erson Zymberi, drejtor i teatrit.

Dita e Fëmijëve - Teatri Magjik i Fëmijëve mbush dy vjetorin e themelimit

Sot në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, Teatri Magjik i Fëmijëve në Gjilan mbush dy vjet.

Teatri i Gjilanit anulon shfaqjen për shkak të shembjes së Teatrit Kombëtar në Tiranë

Teatri i Gjilanit e ka anuluar shfaqjen "Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri" që ishte planifikuar të jepej sonte online për shkak të shembjes së objektit të Teatrit Kombëtar ...

Drama e refugjatëve në dërrasat e teatrit të Gjilanit

Në Teatrin e Gjilanit do jepet premiera e performancës teatrale “a.y.l.a.n”

Shfaqja për fëmijë 'Youtuberi sekret", shfaqet sot në Gjilan

Sot me fillim nga ora 12:00, në Teatrin e Gjilanit, vjen shfaqja për fëmijë "Youtuberi sekret", si pjesë e Teatrit Magjik të Fëmijëve.

Teatri i Gjilanit bëhet me logo te re (FOTO)

Teatri i Qytetit të Gjilanit është bërë me logo të re. Punimi  i artistik i Uran Mujkut është fitues i konkursit të këtij Teatri për logon e ...

Teatri i Gjilanit hap konkurs për logon e re

Teatri i Qytetit të Gjilanit ka hapur sot konkurs për zgjedhjen e logos së re të këtij teatri.