Postet nga: Teatri Adriana

Teatri ‘Adriana Abdullahu' nderohet nga Komuna e Ferizajt

Komuna e Ferizajt ka ndarë një mirënjohje për teatrin e qytetit “Adriana Abdullahu” për sukseset e arritura gjatë vitit 2019 në artin skenik.

'Kopraci' ftohet të marrë pjesë në Festivalin e Kajros në Egjipt

Komedia “Kopraci” e Molierit me regji të Elmaze Nurës, realizuar nga Teatri “Adriana” i Qytetit të Ferizajt do të marrë pjesë në edicionin e 26 të Festivalit Ndërkombëtar ...

‘Koprraci’, të mërkurën jepet premierë në Teatrin ‘Adriana’

Teatri “Adriana Abdullahu” i Qytetit të Ferizajt shfaq të mërkurën, më 24 prill 2019, premierën e komedisë “Koprraci” të komediografit francez Molier.

‘Koprraci’ muajin ardhshëm premierë në  Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Teatri i Qytetit të  Ferizajt, "Adriana Abdullahu" ka nisur punët për inskenimin e shfaqjes “Koprraci” të komediografit francez, Molierit dhe regji të Elmaze Nurës.

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ jepet sot në teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Monodrama “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë” me tekst të Ridvan Dibrës dhe regji të Ben Apollonit jepet sot, më 15 mars 2019, nga ora 20:00 në Teatrin “Adriana Abdullhau” në Ferizaj.

‘Shkumsi’ e Naser Shatrollit jepet sot në Teatrin ‘Adrian’ në Ferizaj

Shfaqja “Shkumsi” e Naser Shatrollit jepet sot, më 14 mars 2019, duke filluar nga ora 20:00 në në Teatrin ” Adriana Abdullahu” në Ferizaj.

‘Oh, Oh, Xhulia’ shfaqet sot në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Teatri i Qytetit ‘Adriana Abdullahu’ i Ferizaj, do të shfaqë sot në mbrëmje reprizën, ‘oh.of. Xhulia”, me tekst të Ephraim Kishon dhe regji të Besim Ugzmajlit.

‘Hanibali i nëntokës’ jepet sot premierë në Teatrin ‘Adriana Abdullahu’ në Ferizaj

Teatri “Adriana Abdullahu” i qytetit të Ferizajt shfaq sot në mbrëmje, në ora 20:00, premierën e  ”Hanibali i nëntokës”, me tekst të Hristo Boytchev dhe regji të ...