Postet nga: teatër

‘Bryma e vdekjes’ jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar

Drama “Bryma e vdekjes” me tekst të Milazim Krasniqit dhe regji të Burbuqe Berishës jepet reprizë, sot, në ora 20:00, në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Teatri i Gjilanit publikoi programin për muajin nëntor

Teatri i Qytetit të Gjilanit ka publikuar programin për muajin nëntor 2019, në bazë të së cilit për muajin që po hyjmë janë planifikuar të jepen 13 shfaqje teatrale.

‘Shfaqja e fundit e Marie Gjonit’ jepet sot premierë në Teatrin Kombëtar

Drama ‘Shfaqja e fundit e Marie Gjonit” e Veton Surroit me regji të Andrash Urban shfaqet sot premierë (28.10.2019)  në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Komedia ‘Erdhi Godoja’ jepet sot në Teatrin e Gjilanit

Komedia ‘Erdhi Godoja’ me tekst të Daniel Curzon dhe regji nga Shkëlzen Berisha shfaqet sot në mbrëmje reprizë në Teatrin e Qytetit të Gjilanit.

‘Shumë zhurmë për asgjë' hap sot edicionin e 49 të Festivalit të Teatrove në Ferizaj

Me shfaqjen e komedisë “Shumë zhurmë për asgjë”,  hapet sot në mbrëmje në Ferizaj, edicioni i 49-të i Festivalit të Teatrove.

Publikohet programi i Edicionit të 49-të të Festivalit të Teatrove në Ferizaj

Shtatë shfaqje teatrale nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia do të shfaqen në kuadër të Edicionit të 49-të të Festivalit të Teatrove në Ferizaj që mbahet nga 21 deri më 27 ...

Komedia 'Shumë zhurmë për asgjë’ shfaqet sot premierë në Teatrin 'Hadi Shehu'

Komedia “Shumë zhurmë për asgjë” me regji të Zana Hoxha- Krasniqit shfaqet sot, në ora 20:00, premierë në Teatrin “Hadi Shehu” të Qytetit të Gjakovës.

Shfaqja 'Shumë zhurmë për asgjë”, të mërkurën premierë në Teatrin e Gjakovës

Shfaqja “Shumë zhurmë për asgjë”, e William Shekspirit dhe regji të Zana Hoxha- Krasniqi jepet premierë të mërkurë, më 16 tetor 2019, në teatrin “Hadi Shehu” të Gjakovës.