Postet nga: të paidentifikuarit

Al Jazeera Transmeton Filmin e BIRN-it për Masakrat në Pejë

“Të Paidentifikuarit” do të transmetohet për teleshikuesit e televizionit në vendet e ish-Jugosllavisë të martën në orën 17:05 me orën lokale nga Al Jazeera Ballkans, një rrjet ...

Dokumentari i BIRN-it në Universitetin e Sarajevës

Filmi dokumentar i BIRN-it "Të paidentifikuarit", i cili heton sulmet në fshatrat e Kosovës në vitin 1999 dhe ata që janë përfshirë në operacionin e fshehjes së trupave të ...

Dokumentari i BIRN-it Shfaqet në Maqedoni

Dokumentari i fundit i BIRN-it “Të Paidentifikuarit”, i cili përmend emrat e zyrtarëve serbë që urdhëruan sulmet në fshatrat e Kosovës përreth qytetit të Pejë...

Dokumentari i BIRN-it, Premierë në Budapest

Dokumentari i fundit i BIRN “Të Paidentifikuarit”, i cili përmend emrat e zyrtarëve serbë që urdhëruan sulmet në fshatrat e Kosovës përreth qytetit të Pejë...

Filmi i BIRN për Masakrat në Pejë Shfaqet Sonte në Prishtinë

Dokumentari i BIRN “Të Paidentifikuarit”, i cili heton komandantët përgjegjës për disa nga krimet më brutale të luftës së Kosovës, do të shfaqet sonte ...

Beogradi e pa Filmin e BIRN për Masakrat në Kosovë

Të Paidentifikuarit, i cili nxjerr emrat e zyrtarëve serbë që urdhëruan sulme në fshatrat e Kosovës rreth qytetit të Pejës në 1999 dhe ata të përfshirë ...

Filmi i BIRN për Luftën në Kosovë Merr Çmim të Parë në Amerikë

Të Paidentifikuarit, i cili nxjerr emrat e zyrtarëve serbë që urdhëruan sulme në fshatrat e Kosovës rreth qytetit të Pejës në 1999 dhe ata të përfshirë ...

Filmi i BIRN për Masakrat në Pejë Shfaqet në Beograd

Të Paidentifikuarit, që jep emrat e zyrtarëve serbë që urdhëruan sulme në fshatrat e Kosovës rreth qytetit të Pejës në 1999 dhe ata të përfshirë në ...