Postet nga: të mitur

Dosja e Prokurorisë Speciale ndaj të akuzuarit për zjarrëvënie në Gjykatën e Kaçanikut: 'Elemente ideologjike radikale, urrejtje ndaj institucioneve shtetërore'

Rasti i zjarrëvënies në Gjykatën e Kaçanikut që ndodhi më 13.03.2024, është kualifikuar nga Prokuroria Speciale si rrezikim i rendit kushtetues përmes dëmtimit apo shkatë...

Zjarrvënia në objektin e Gjykatës së Kaçanikut, Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj të dyshuarit E.R. për zjarrvënien në Gjykatën e Kaçanikut më 13.03.2024.

Arrestohen tre të mitur, dyshohet se vodhën në dy shtëpi të mërgimtarëve në Raushiq të Pejës

Policia në Pejë ka arrestuar tre të mitur të dyshuar se kanë kryer vjedhje të rëndë në dy shtëpi dhe objekte përcjellëse të qytetarëve që ...

Martesë në mes të miturve në Pejë, Policia po heton rastin

Një rast të martesës në mes dy të miturve në Pejë është duke e hetuar Policia e Kosovës.

Prishtinë, arrestohen tre të mitur nën dyshimin për grabitje

Tre persona të mitur janë arrestuar dje me 11.05.2024 nga Policia e Kosovës në Prishtinë, nën dyshimin se të njëjtit nën kërcënimin e thikës ...

Lipjan, arrestohen katër të mitur pasi sulmuan dy të tjerë të mitur

Policia e Kosovës ka arrestuar katër të mitur në Lipjan, pasi dyshohen se kanë sulmuar dy të tjerë të mitur.

Paraburgim ndaj tre të miturve të dyshuar për zjarrvënie në objektin e Gjykatës në Kaçanik

Gjykata e Ferizajt ka caktuar një muaj paraburgim kundër tre të miturve, nën dyshimin se kanë kryer veprën e zjarrvënies në objektin e Gjykatës në ...

Djegia e Muzeut në Gjakovë, identifikohen dhe shoqërohen në Polici tre persona të dyshuar

Policia ka identifikuar tre persona të dyshuar të moshës së mitur për zjarrvënie të mundshme në Muzeun e Muzikës në Gjakovë gjatë ditës së më...