Postet nga: të hyrat

Për nëntë muaj, mblidhen gjysmë miliardë euro nga tatimet dhe pensionet

Për nëntëmujorin e sivjetëm, Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ka arritur t`i mbledh mbi gjysmë miliardë euro, me një rritje prej mbi 35 milionë euro ...

Kosovarët më varfërit në rajon, pasurohen mesatarisht vetëm me 0.50 Cent në ditë

Në vitin 2018-të, Kosova regjistroi produkt të brendshëm bruto mbi 6 miliardë e gjysmë, me një rritje reale ekonomik mbi 3.8 përqind, apo më e ulët në katër ...

800 milionë euro të hyra nga Dogana në 20 vjetorin e themelimit

Dogana e Kosovës ka arritur një rekord të ri në mbledhjen e të hyrave. Në 20 vjetorin e themelimi, Dogana e Kosovës ka arritur të grumbullojë për herë ...

Në 2018-ën, të hyrat dhe shpenzimet e Qeverisë, në garë me njëra-tjetrën

Thënia e vjetër popullore “sa ke, aq harxhon”,  referuar menaxhimit të pasurisë, duket se ka ardhur në funksion në qeveritë e Kosovws.

Të hyrat nga Dogana - 412 milionë për pesë muaj

Dogana e Kosovës në 5 mujorin e parë ka arritur të grumbulloj 412 milionë euro, e që në krahasim me periudhën e vitit të kaluar, por edhe disa viteve paraprake ...

Kompanitë e sigurimit raportojnë 21 milionë euro të hyra

14 kompani të sigurimit kanë realizuar të hyrat neto prej 21.3 milionë euro. Shpenzimet e tyre prekin shumën 10.1 milionë euro kurse vlera e dëmeve të ndodhura është 11.1 milionë euro.

ATK ka inkasuar 40.8 milion euro më shumë se në vitin 2017

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka publikuar të hyrat e këtij institucioni që nga fillimi i këtij viti deri në muajin tetor.

Deficiti buxhetor në 2019-ën 416 milionë Euro

Sipas Projektligjit të Republikës së Kosovës të propozuar nga Qeveria, buxheti i përgjithshëm i vendit i paraparë për vitin 2019 pritet të jetë 2.365 miliardë euro që ...