Postet nga: Të drejtat e punëtorëve

Punëtorët e Aeroportit 'Adem Jashari' sot në protestë

Sot prej orës 08:00 punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” do të mbajnë protestë njëorëshe në kërkim të realizimit të ...

Të jetosh mes luksit të politikanëve me 150 euro rrogë

Dita e 1 majit i gjen punëtorët e kompanive të pastrimit në Kosovë me pabarazi të madhe shoqërore, me të hyra më të ulëta se paga minimale ...

Reçica: Të respektohen kushtet për siguri në punë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka vizituar një nga vendpunishtet e ndërtimit të lartë në Prishtinë, për të parë nga afër ...

Punëtorët e larguar nga KEDS do tentojnë të kthehen në punë sipas vendimit të Gjykatës

Punëtorët e larguar nga KEDS-i, kanë njoftuar se sot nga ora 10:00 do të kthehen në vendet e tyre të punës, prej nga u larguan rreth dy vjet ...

Gjoba deri në 40 mijë euro pë shkelësit e të drejtave të punëtorëve

Projektligji i punës është gati. Përfundoi diskutimi publik dhe tani Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale po shqyrton vërejtjet dhe propozimet.

Zyrtarja e Ministrisë së Punës e padit shefin e saj

Ministria që është e thirrur t’i mbrojë të drejtat e punëtorëve e që merret në përgjithësi me mirëqenien e tyre, po akuzohet nga një ...

Sindikatat mbështesin heqjen e 1 Majit nga lista e ditëve të pushimit

Sindikatat e punës në Kosovë mbështesin propozimin e deputetit të Partisë Demokratike, Nait Hasani për të hequr nga lista e festave zyrtare 1 majin, Ditën Ndërkombë...

Kryeparlamentari Veseli propozon Task Forcë për mbrojtje të punëtorëve

Kuvendi i Kosovës është duke diskutuar për të drejtat e punëtorëve dhe adresimin e papunësisë në Republikën e Kosovës, sipas kërkesës ...