Postet nga: Të drejtat e fëmijëve

Sot dita ndërkombëtare e fëmijëve

Dita e Fëmijëve shënohet më 1 qershor në mbarë botën, pasi në këtë datë është mbajtur Konferenca Botërore e Mirëqenies së Fëmijëve ...

Gazetarët e KALLXO.com fitojnë dy nga çmimet e KOMF-it për të drejtat e fëmijëve

Dy gazetarë të KALLXO.com janë shpërblyer me çmime nga Koalicioni i OJQ-ve për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve - KOMF për hulumtimet e ...

KOMF publikon 'Politikën Rekomanduese për Mbrojtjen e Shëndetit të Fëmijëve'

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, ka publikuar sot "Politikën Rekomanduese për Mbrojtjen e Shëndetit të Fëmijëve", pë...

Në Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, Qeveria premton ndërtimin e 50 çerdheve  

Në Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, sot u lansua Programi për vetëdijesimin e publikut për zbatimin e Ligjit për ...

Publikohet doracaku për mësimdhënës me fokus të drejtat e fëmijëve

Doracaku për mësimdhënës me aktivitete për zbatimin e të drejtave të fëmijëve është publikuar sot pranë Ministrisë së Arsimit në Prishtinë.

Martesa që këputi fëmijërinë

Në djepin prej druri kishte vënë të flejë djalin dhjetë muajsh derisa ora 10 e paradites e kishte zënë duke përgatitur një pite për mëngjes.

Fëmijët duan mbrojtje dhe kushte më të mira, e jo shfrytëzim

Edhe kësaj radhe po vazhdon pjesëmarrja e fëmijëve në fushata zgjedhore! Kjo dukuri që përsëritet çdo herë në kohë fushate, pavarësisht, se prania ...

KOMF i bën thirrje partive politike të mos i përdorin fëmijët për fushata  

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve, ka apeluar te subjektet politike të cilat janë pjesë e fushatës elektorale për zgjedhjet nacionale, që të mos ...