Postet nga: të burgosurit

Finalizohet shkëmbimi i të burgosurve mes SHBA-së dhe Iranit

Pesë të burgosur amerikanë janë larguar të hënën nga Irani, për t’u këmbyer me pesë iranianë që janë mbajtur nga autoritetet amerikane, pas arritjes së ...

Qeveria miraton traktakin me Danimarkën për shfrytëzimin e qelive në burgun e Gjilanit

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot projektligjin për Ratifikimin e Traktatit ndërmjet Kosovës dhe Danimarkës për shfrytëzimin e Institucionit Korrektues në Gjilan me ...

Britani e Madhe: Vrasësi që goditi viktimën 62 herë me thikë është një nga 200 shqiptarët që do të deportohen në Shqipëri

Një vrasës shqiptar i cili e ka goditiur viktimën e tij 62 herë me thikë është në mesin e 200 kriminelëve më të rrezikshëm të Britanisë së Madhe ...

Të burgosurit shqiptarë paguhen nga qeveria britanike për t'u kthyer në shtëpi

Autoritetet shqiptare kanë konfirmuar se shumica e shtetasve të saj të kthyer me forcë në shtëpi nga Britania e Madhe këtë vit u dënuan për krime ...

Akomodimi pa kategorizim i të burgosurve

Vendosja e të burgosurve të kategorive të ndryshme në pavijone të njëjta të burgjeve të Kosovës është një prej problematikave që duhet adresuar me urgjencë, thonë përfaqë...

Gashi: Shteti nuk ka investuar në parandalim të krimit

Kreshnik Gashi, redaktor në KALLXO.com, në emisionin "Kallxo Përnime", ku po diskutohet rreth punësimit të të burgosurve, ka thënë se nuk është investuar asgjë në parandalim ...

Kompania "Drena" premton punësim të personave të sapodalë nga burgu

Ish-drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Sokol Zogaj, në emisionin "Kallxo Përnime", ku po diskutohet rreth punësimit të të burgosurve, tha se sa i përket ...

Punësimi i të burgosurve - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për punësimin e të burgosurve.