Postet nga: Tatimi në Pronë

Deklarimet e Përparim Ramës për çështjen e tatimit në pronë

Kryetari i Komunës së Prishtinëa ka dal me tre rekomandime sa i përket çështjes së tatimit në pronë. 

Ministria e Financave angazhon konsulent të mbledhjes tatimit në pronë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve [MFPT], përkatësisht Administrata Qendrore e kësaj Ministrie, nëpërmjet procedurës së negociuar të prokurimit, ka dhënë kontratë ...

PDK: Do të ndërmarrim nismë ligjore për amadamentimin e Ligjit për Tatimin në Pronë

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) përmes një konference për media ka kundërshtuar vendimin e shtrenjtimit të faturave për tatim në pronë.

Ministri kërkoi falje të tatimit deri 100 euro, nënkryetari i Prishtinës thotë se komunat nuk kanë të drejtë të falin borxhe

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Alban Zogaj, ka reaguar pas deklarimit të ministrit të Financave, Hekuran Murati, që qytetarëve t'iu falen deri 100 euro nga fatura e ...

Murati për opozitën pas kundërshtimit të faljes deri 100 euro nga fatura e tatimit: E kanë hallin e biznesmenëve

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka thënë se me propozimin e tij që tatimpaguesëve t'u falen deri në 100 euro nga fatura e tatimit në ...

Murati propozon që komunat t’ua falin 100 eurot e para secilit tatimpagues

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, teksa ka folur për çmimin e tatimit në pronë, ka deklaruar se u takon komunave dhe jo ministrisë që t’...

Hoti - Muratit: Deri në prill, rishikojeni Ligjin për tatimin në pronë, ne ju mbështesim

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka kërkuar nga ministri i Financave të rishikohet Ligji për tatimin në pronë për të cilin Murati tha ...

Qeveria premton tatim progresiv për pronat

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se Qeveria është në proces të hartimit të Ligjit të ri për pronat, e që në këtë ligj, sipas tij, ...