Postet nga: Tatimi në Pronë

PDK e opozita bëhen bashkë, qytetarëve të Prishtinës u falen deri 75 euro e tatimit në pronë për vitin 2023

Pas një dakordimi mes asamblistëve të opozitës dhe partisë në pushtet PDK në Kuvendin Komunal në kryeqytet me 27 vota për u mor vendimi që qytetarëve t'u ...

Falja e tatimit në pronë për 2023 në Prishtinë, LDK bojkoton seancën e Kuvendit Komunal

Seancë e jashtëzakonshme për faljen e tatimit në pronë për vitin 2023 për kryeqytetin, u bojkotua nga grupi i LDK-së si dhe kryesuesi i Kuvendit Komunal Pë...

Çështja e faljes së 100 eurove të tatimit në pronë s'u miratua si rend dite në seancën e Kuvendit të Mitrovicës

Në mbledhjen e Kuvendit Komunal të Mitrovicës Jugore të mbajtur sot është diskutuar falja e 100 eurove të tatimit në pronë për qytetarët e Mitrovicës si dhe ...

Vendimi i Kushtetueses, Kuvendi Komunal i Prishtinës pezullon pikën për faljen e tatimit në pronë

Komuna e Prishtinës ka pezulluar pikën e rendit të ditës për falje të tatimit në pronë pasi Gjykata Kushtetuese vendosi masë të parakohshme për nenin 5 ...

Kushtetuesja pezullon zbatimin e nenit i cili parasheh faljen e 100 eurove të tatimit në pronë

Gjykata Kushtetuese ka vendosur masë të përkohshme për nenin 5 të Ligjit për tatimin në pronë i cili parasheh faljen e 100 euro të taksapaguesve.

Murati: Dërgimi në Kushtetuese i Ligjit për Tatimin në Pronë, hipokrizi e Asociacionit të Komunave

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka komentuar paralajmërimin e Asociacionit të Komunave të Kosovës për dërgimin në Kushtetuese të Ligjit për Tatimin në Pronën ...

Tahiri i AAK-së i reagon Ministrisë së Financave për çështjen e tatimit në pronë

Deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka reaguar ndaj njoftimit të Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve lidhur me ...

Ministria e Financave del me njoftim për afatin e pagesave për tatim në pronë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar qytetarët se bazuar në Ligjin për Tatimin në Pronë, pagesa e tatimit në pronë mund të bëhet në ...