Postet nga: Tatimet

Ndërtimtarët nuk ua paguajnë Trustin punëtorëve - VIDEO

 

ATK ka një njoftim me rëndësi për borxhlinjtë

 

Seanca ndaj Afrim Matoshit etj, ne Gjykaten e Ferizajit

Propozohen prova të reja, ndërpritet seanca ndaj të akuzuarve për keqpërdorim të detyrës

Afrim Matoshi, Bekim Ramusholli, Muhamed Beqiri, të cilët nga Prokuroria akuzohen për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe Fatmir Xhemshiti e Mustaf Smajli, të cilët po ...

Pas raportimit në KALLXO.com - Aksion i ATK-së, bizneset në Bogë të Rugovës nuk lëshojnë kuponë fiskal - VIDEO

Raportimet e qytetarëve në KALLXO.com, i kanë dërguar inspektorët tatimor edhe në Bogë, fshat turistik në Rugovë.

Pandemia zvogëlon të hyrat tatimore

Masat që Kosova ka ndërmarrë në muajin mars për parandalimin e përhapjes së coronavirusit, siç janë kufizimet në ushtrimin e aktiviteteve ekonomike, shlyerja dhe shtyrja e obligimeve ...

Raportimi nga KALLXO.com, ATK gjen parregullsi në kafenetë e Podujevës 

 

Drejtori i ATK-së flet për mosshkarkimin e zyrtarit me aktakuzë për korrupsion

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbajtur konferencë për media në të cilën ka shpalosur rezultatet e punës gjatë vitit 2019 dhe objektivat dhe sfidat për periudhë...

Për nëntë muaj, mblidhen gjysmë miliardë euro nga tatimet dhe pensionet

Për nëntëmujorin e sivjetëm, Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ka arritur t`i mbledh mbi gjysmë miliardë euro, me një rritje prej mbi 35 milionë euro ...