Postet nga: Tahir Shala

Dallaveret me vota të bashkatdhetarëve nga Austria, Sami Kurteshi dëshmitar në gjykimin ndaj ish-nënkryetarit të Pejës, Shkumbin Gashi

Ish-nënkryetari i Pjeës, Shkumbin Gashi, Sylë Blakaj dhe Kushtrim Gjebokaj u paraqitën në Gjykatën e Prishtinës për t`u përballur me akuzuat që ...

Keqpërdorusit e votave të bashkatdhetarëve nga Austria shpallen fajtorë

Tahir Shala dhe Kastriot Blakaj, të akuzuar për keqpërdorim të drejtës në votim dhe vjedhje identiteti të votave të bashkatdhetarëve nga Austria janë shpallur fajtorë nga ...

Blakaj pranon se ishte pjesë e keqpërdorimit të votave të diasporës

Dardan Blakaj ka pranuar sot se ishte pjesë e njërit prej mashtrimeve më interesante me votat e diasporës.

Skema si u organizua votimi i korruptuar nga diaspora

Pas rekomandimit të gjykatës që të rishikohet pjesa e dënimit unik për të akuzuarin Milot Blakaj, Prokuroria Speciale dhe mbrojtësi i të akuzuarit Blakaj, Artan Qerkini ...

Dallaveri me votime - Pranohet marrëveshja për pranim të fajësisë, rekomandohen palët që të rinegociohet pjesën e dënimit

Në seancën e mbajtur sot, në të cilën parashihej që të vendoset lidhur me marrëveshjen e fajësisë mes të akuzuarit në çështjen e keqpërdorimit të ...

Shtyhet seanca ndaj të akuzuarve për keqpërdorim të votave në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021

Në gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj ish deputetit të kuvendit të Kosovës Shkumbin Gashi dhe të tjerëve për keqpërdorim ...