Postet nga: Tahir Rrecaj

Caktohet data e shpalljes së aktgjykimit ndaj Sanije Rexhës dhe Kushtrim Balës

Është dhënë fjala përfundimtare në rastin ku dy zyrtarët e MPMS-së, Sanije Rexha dhe Kushtrim Bala po akuzohen për keqpërdorime me formularët për ...

Dëgjohen dëshmitarët në rastin e të akuzuarve për tentimvrasjen e Gazmend Halilajt

Ibrahim Lushtaku dhe Xhelal Zeqiri, të akuzuar për tentim vrasje të rëndë dhe dëmtim të pasurisë ndaj avokatit Gazmend Halilaj, si dhe për veprën penale ...

Gjykimi ndaj gruas së 'Sandokanit', rrëfehet në Gjykatë zyrtari i Ministrisë së Punës

Në gjykimin ndaj dy zyrtarëve të MPMS-së, Sanije Rexha dhe Kushtrim Bala, të akuzuar për keqpërdorime me formularët për njohjen e statusit të veteranëve ...

Shpallen fajtorë gjyqtari Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi - VIDEO

Gjyqtari Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi, të cilët akuzoheshin për ushtrim ndikimi janë shpallur fajtorë sot në Gjykatën e Prishtinës.

Mbrojtja: Gjykatësi Ismaili dhe polici Gashi në këtë gjyq janë viktima, Policia i përdori për të zënë “peshqit e mëdhenj”

Në gjykimin ndaj gjyqtarit Rafet Ismaili dhe policit Blerim Gashi, të cilët akuzohen për ushtrim ndikimi, prokuroria kërkon dënim ndërsa mbrojtja lirim nga akuza.

Ish-drejtori i Drenasit del në gjyq për banesat e komunës të lëshuara me qira

Sot në gjykatën e Prishtinës ka filluar gjykimi ndaj Idriz Hysenaj i cili po akuzohet si se si person zyrtar fillimisht si asamblist i Kuvendit Komunal të Drenasit ...

Nis gjykimi ndaj gjyqtarit Rafet Ismaili, i akuzuar për ushtrim ndikimi

204  ditë nga ngritja e aktakuzës për ta, gjykatësi Rafet Ismajli dhe polici Blerim Gashi, sot janë ulur në bankën e të akuzuarve për veprën ...

Gjykimi i Gjatë për Rrethojën e Përmendores

Gjykimi i Gjatë për Rrethojën e Përmendores

15 vjet më parë, në vitin 2001, rrethoja e përmendores së vëllezërve Bahri  e Fahri Fazliu u bë shkak që Hashim e Burim Fazliu të kenë një konflikt me ...