Postet nga: Ta pastrojmë Kosovën

Ministria e Mjedisit shpërblen Komunën e Vitisë me 100 mijë euro

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, në një takim që ka pasur me kryetarin e Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka nënshkruar një memorandum bashkë...

150 mijë euro për Gjakovën si shpërblim për pastrimin e mjedisit

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka pritur sot në takim kryetarin e Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, me të cilin ka nënshkruar një ...

84 gjoba për ndotësit e mjedisit gjatë muajit dhjetor

Në kuadër të aktiviteteve të fushatës "Ta Pastrojmë Kosovën", "Let’s Do It" po vazhdon me monitorimin e zbatimit të Udhëzimit Administrativ për Gjoba Mandatore ...

‘Pluhuri' që la pas fushata 'Ta Pastrojmë Kosovën'

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, së bashku me organizatën “Let’s Do It Kosova”,  pas përfundimit të kësaj fushate kanë ndarë grantin prej 1.2 milion euro ...

Edhe Kamenica fiton 150 mijë euro për pastrimin e Kosovës

Qëndron Kastrati ka njoftuar që Komuna që e drejton ai është radhitur e treta me performancën më të mirë në kuadër të aksionit "Ta pastrojmë Kosovën".

Komuna e Gjakovës përfiton grant prej 150 mijë eurove

Në një ceremoni të mbajtur në Prishtinë nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor dhe organizata ‘’Let’s do it’’, Komuna e Gjakovës ka përfituar grant prej 150 ...

Përfundon aksioni 'Ta pastrojmë Kosovën', largohen 30 mijë tonë të mbeturinave dhe 900 deponi ilegale

Organizata “Let’s Do It Kosova” ka organizuar  konferencën përmbyllëse të fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën”.

Largohen dy deponi ilegale të mbeturinave inerte në Malishevë

Në kuadër të aksionit nacional ‘Ta pastrojmë Kosovën’, Komuna e Malishevës, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike, në fshatrat Drenoc dhe Carrallukë, ka larguar dy ...