Postet nga: Sylë Lokaj

Grabitja e dhunshme kalon me vetëm 12 muaj burg

Një grabitje e dhunshme që kishte ndodhur në qytetin e Pejës ka rezultuar me një dënim te ulët. 12 muaj burg dhe 1000 euro gjobë, i ka shqiptuar Gjykata ...

Prokurori në pushime, dështon seanca për lëndim të rëndë trupor

Prokurori Haxhi Sinanaj nuk është paraqitur fare në seancën gjyqësore kundër Fati Qelaj, i akuzuar për lëndim të rendë trupor.

8 vjet burg për grabitje të armatosura në Pejë

8 vite burg dhe 1500 euro gjobë i janë shqiptuar Vilson Bajramajt, i akuzuar për disa grabitje dhe një tentim-grabitje.

Pejë, 2 vjet burg për 7 kilogramë drogë

Me 2 vjet burg është dënuar nga Gjykata e Pejës Lutfi Kamberaj, i akuzuar për posedim të 7 kilogramëve marihuanë.

Dështon seanca ndaj Granit Elshanit, nuk kuptohen burgu dhe Gjykata

Seanca e gjykimit të Granit Elshanit në lidhje me akuzat për sulmin dhe vrasjen në diskotekën City Club në Pejë nuk u mbajt sot.

Gjykata ia dedikon një javë gjykimit të Qemajl Mustafës dhe 38 të akuzuarve për krim të organizuar

Pas gati tre vitesh nga koha e ngritjes së aktakuzës, kryetari i PDK-së, në Gjilan, Qemajl Mustafa, do të gjykohet për krim të organizuar.

Dënimi minimal i Sokol Bashotës, prokurorja paralajmëron ankesë

Ish-kryetari i Klinës, Sokol Bashota dhe ish zëvendëskryetari i kësaj Komune, Enver Berisha, sot gjatë ditës u dënuan me nga 6 muaj burgim pasi u ...

VIDEO - Gjykatësit ‘i vjen shumë keq’ që e dënoi Sokol Bashotën

Ish-kryetari i komunës së Klinës, Sokol Bashota, është dënuar sot nga Gjykata e Pejës me 6 muaj burg me kusht dhe 1 mijë euro gjobë për deklarim ...