Postet nga: Sylë Lokaj

Pejë, 6 vjet burg për grabitjen e mbi 200 mijë eurove në këmbimore

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor Skifter Beqirajn, në akuzën për grabitje të mbi 200 mijë eurove.

Pejani dëshmon se si iu vodhën stolitë e telefoni

Një vjedhje e stolive, telefonit e gjësende tjera që ndodhi në vitin 2014 po gjykohet në Gjykatën e Pejës.

Afër fundit gjykimi për grabitjen e mbi 200 mijë eurove

Skifter Beqiraj i cili akuzohet  për grabitjen e 223 mijë eurove doli sot para gjykatës në Pejë ku brenda dy ditësh pritet të merret vendim për të.

Pejë, ish- zyrtari komunal akuzohet se mashtroi Gazmend Muhaxherin

Një vendim që ia njeh kompensimin prej 414 mijë eurove një kompanisë në Pejë, dyshohet se është marrë kundërligjshëm.

Gjykata Supreme: Inspektori Lulzim Çitaku u lirua kundërligjshëm

Gjykata Supreme e Kosovës e ka vlerësuar të kundërligjshëm lirimin e Lulzim Çitakut, inspektorit të Minierave dhe Mineraleve i cili akuzohej për marrje ryshfeti dhe ...

Grabitja e dhunshme kalon me vetëm 12 muaj burg

Një grabitje e dhunshme që kishte ndodhur në qytetin e Pejës ka rezultuar me një dënim te ulët. 12 muaj burg dhe 1000 euro gjobë, i ka shqiptuar Gjykata ...

Prokurori në pushime, dështon seanca për lëndim të rëndë trupor

Prokurori Haxhi Sinanaj nuk është paraqitur fare në seancën gjyqësore kundër Fati Qelaj, i akuzuar për lëndim të rendë trupor.

8 vjet burg për grabitje të armatosura në Pejë

8 vite burg dhe 1500 euro gjobë i janë shqiptuar Vilson Bajramajt, i akuzuar për disa grabitje dhe një tentim-grabitje.