Postet nga: Sylë Lokaj

Burg me kusht dhe 700 euro gjobë ndaj inkasantit për përvetësimin e 360 eurove

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor ish- inkasantin e KEDS-it, Arben Berisha dhe e ka dënuar për përvetësim të 360 eurove.

Të gjitha zvarritjet në gjykimin e Haki Rugovës për tenderin që e fitoi kompania e vëllait të tij

Aktakuza për konflikt interesi ndaj Haki Rugovës është ngritur me mars të vitit 2018, ndërsa vetëm pas 298 ditëve, më 17 janar 2019, Gjykata e Pejës arriti ta ...

Dështimi i gjashtë: Nuk mbahet seanca gjyqësore ndaj Haki Rugovës

Në mungesë të prokurorit Ali Uka, Gjykata e Pejës ka dështuar ta vazhdojë procesin gjyqësor kundër kryetarit të Istogut dhe nënkryetarit të LDK-së, Haki Rugovë...

Dëshmitarët nuk vijnë në gjykimin për 360 euro të faturave të KEDS-it

Për të dytën herë rresht ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish- inkasantit të KEDS-it, Arben Berisha.

Prokurori në udhëtim, s’mbahet seanca ndaj ish-inkasantit të KEDS-it

Ka dështuar të mbahet sot seanca gjyqësore ndaj ish- inkasantit të rrymës, Arben Berisha.

Vrasja e  Donjeta Pajazitajt, Gjykata e Pejës kërkon që lënda t’i transferohet një gjykate tjetër

Pasi mori dy vendime të ndryshme në lidhje me këtë rast , Gjykata e Pejës pritet të mos jetë më vendi ku  do të gjykohet i akuzuari për ...

E dënoi Sokol Bashotën duke ndjerë keqardhje, ndëshkohet gjykatësi pasi raportoi KALLXO.com

 

Prokurori e Haki Rugova nuk vijnë në gjykim, dështon seanca

Në mungesë të prokurorit Ali Uka, Gjykata e Pejës ka dështuar ta vazhdojë procesin gjyqësor kundër kryetarit të Istogut dhe nënkryetarit të LDK-së, Haki Rugovë...