Postet nga: Sylë Lokaj

Gjykimi për grabitje në bizneset bankare në Pejë

Vilson Bajramaj ka dalë edhe njëherë para Gjykatës se Pejës për t`u ballafaquar me akuzën për grabitje me armë në raste të ndryshme, ...

Shtyhet për në maj gjykimi kundër Qemajl Mustafës dhe të tjerëve, procesit nuk i shihet fundi

Për shkak të situatës me pandeminë e virusit COVID 19, është shtyrë për në maj gjykimi ku po akuzohen për krim të organizuar 37 persona, përfshirë ish ...

Dështimi i shtatë, nuk mbahet seanca ndaj Haki Rugovës

Gjykata e Pejës po dështon të vazhdojë procesin gjyqësor kundër kryetarit të Istogut dhe nënkryetarit të LDK-së, Haki Rugova.

Prokurori jashtë vendit, shtyhet seanca gjyqësore e Granit Elshanit

 

Apeli ia ashpërson dënimin Skifter Beqirajt për grabitjen e mbi 200 mijë eurove

 

Dënohet me burg i akuzuari për vrasjen e para 30 viteve në Deçan

Gykata e Pejës e ka shpallur fajtor Hasan Zenelajn në akuzën për vrasjen e Zekë Ukajt.

Përmbajtja e deklaratës së Valdet Kelmendit të vrarë për konfliktin e familjeve Elshani dhe Kelmendi

Nata e festës së vitit të ri në njërën nga diskotekat e Pejës do t'i kthehej në tragjedi Valdet Kelmendit.

Zvarritjet në gjykimin e ish-kryetarit të Gjilanit dhe 36 të akuzuarve të tjerë, procesit s'i shihet fundi

Aktakuza ndaj ish-kryetarit te Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe të tjerëve, është ngritur më 16 shtator 2016.