Postet nga: sylë Hoxha

Një muaj paraburgim të dyshuarit për rastin e shpërthimit në tregun e kafshëve në Prizren

Gjykata e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji për Remzi Murtezin, njëri nga të dyshuarit në lidhje me shpërthimin në tregun e kafshë...

Rasti i vrasjes me thikë në Prizren, me kërkesën e të akuzuarve shtyhet seanca

Të akuzuarit për vrasje, Orhan dhe Albert Ademaj, kanë kërkuar shtyrjen e seancës gjyqësore me qëllim të përgatitjes së tyre për deklarimin rreth ...

Vrasja e 19-vjeçarit në Prizren, Gjykata refuzon një ekspertizë shtesë

Gjykata e Prizrenit ka vendosur të mos pranojë kërkesën e avokatëve mbrojtës për një ekspertizë shtesë në gjykimin e Haxhi Selmanajt, i akuzuar për ...

Mungon i akuzuari në Gjykatën e Prizrenit, shtyhet gjykimi për rastin e fajdes

Në mungesë të të akuzuarit Lekë Shala ka dështuar të mbahet seanca e radhës në Gjykatën e Prizrenit për rastin e fajdes.

Foto arkiv

Prizren, Prokuroria kërkon dënimin e ish-përmbarueses, e akuzuar për sekuestrimin e traktorit të personit të gabuar

Prokuroria në Prizren ka kërkuar dënimin e ish-përmbarueses Saranda Kuçi, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Akuzohet se mori ryshfet 30 euro dhe 50 centë, Prokuroria kërkon dënimin e ish-zyrtarit të Gjykatës

Zenel Hoxha, ish-referent i lartë për regjistrimin e lëndëve jokontestimore në Gjykatën Themelore të Pejës, po akuzohet nga Prokuroria se ka pranuar shumën prej 30.50 ...

Dosje e Prokurorisë ndaj të akuzuarve për fajde

Naser Koqinaj, Ihsan Fetahaj, Kujtim Gjilani dhe Arlinda Krasniqi, janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prizrenit.

Prizren, Gjykata aprovon një propozim të ish-përmbarueses, e cila po gjykohet për konfiskimin e traktorit të një personi të gabuar

Gjykata e Prizrenit të premten ka aprovuar propozimin e ish-përmbarueses Saranda Kuçi për dëgjimin e dëshmitarit.