Postet nga: Suzana Qerkini

'Zona ekonomike e Malishevës', avokatët dhe të akuzuarit kundërshtojnë provat e prokurorisë

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begajt po vjen drejt fundit. Në këtë rast, pos Begajt të akuzuar janë edhe Hajdin Berisha, Bashkim Krasniqi, Malë ...

Gjykimi për shpërthimin në lokalin e berberit, polemika për dëgjmin e përgjimeve

Gjykimi ndaj 11 të akuzuarve për rastin e shpërthimit në lokalin e berberit “Rizza Hair Salon” dhe “Missini” në  fazën e administrimit të provave materiale ka hasur me ...

Gjykimi i 11 personave për hedhjen e granatave në lokalet “Riza Hair Salon” dhe "Missini", gjyqtarja e përjashton nga seanca njërin të akuzuar

I akuzuari për krim të organizuar dhe për veprën tjetër penale - veprime përgatitore për vrasje të rëndë, Fidan Cakolli, në seancën ...

Gjykimi për krime lufte ndaj Dushko Arsiq, çfarë kërkuan palët në seancën e fundit?

Gjykimi ndaj serbit Dushko Arsiq, i akuzuar nga për krime lufte në Prishtinë, i erdhi fundi me rastin mabjtjes së seancës së të enjtes ku u dhanë fjalë...

Njëqind ditë nga shpallja e rastit Stenta 2, aktgjykimi akoma nuk është përpiluar

Rasti “Stenta 2” mori epilog në shkallë të parë në shtator të këtij viti ku u liruan 36 kardiologë nga akuzat se kishin udhëzuar pacientët që kërkonin trajtim ...

Emërohen gjyqtarët mbikëqyrës të Gjykatës së Prishtinës – dega në Fushë-Kosovë dhe Graçanicë

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e 317-të, gjatë të cilës, ndër të tjera, është votuar për emërimin e gjyqtarëve ...

Dosja – Akuza për krime lufte - E detyruan 15-vjecarin ta mbante trupin e të ekzekutuarit në shpinë

I akuzuari për krime lufte ndaj popullatës civile, Dushko Arsiq, është ulur sot sërish në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës pë...

Gjykimi ndaj të akuzuarit për krime lufte Dushko Arsiq, rrëfimi i babait se si iu rrah djali

I akuzuari për krime lufte ndaj popullatës civile, Dushko Arsiq, është ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`u ...