Postet nga: Suzana Manxhuka-Kërliu

Suzana Manxhuka -Kërliu rizgjidhet dekane në Fakultetin e Mjekësisë

Suzana Manxhuka -Kërliu është zgjedhur për herë të dytë dekane në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, dje në mbledhjen konstituive të Këshillit të Fakultetit.

VIDEO- Studentët e Fakultetit të Mjekësisë bllokojnë hyrjen e Dekanatit

Disa studentë të Fakultetit të Mjekësisë, konkretisht ata të Mjekësisë së Përgjithshme dhe Stomatologjisë, sot në mëngjes nuk kanë lejuar asnjë zyrtar të Dekanatit të kë...

Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë sqarohet rreth akuzave të Asistentit

Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë, Suzana Manxhuka-Kërliu i është përgjigjur disa pretendimeve të asistentit të këtij fakultetit, Fisnik Kurshumliu.

Asistenti i Fakultetit të Mjekësisë i reagon Dekanes Manxhuka-Kërliu

Asistenti i Fakultetit të Mjekësisë, Fisnik Kurshumliu ka reaguar ndaj deklaratave të dekanes së këtij fakulteti, Suzana Manxhuka-Kërliu në një mbledhje të mbajtur të Senatit të Universitetit ...

Ministri Bytyqi i gatshëm të rrisë numrin e studentëve në Fakultetin e Mjekësisë në UP

Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytqi thotë se është duke shikuar mundësitë ligjorë që ia mundësoj në rritjen e numrit për regjistrimin e studentëve në Fakultetin e ...

Skandal i ri: Asistenti i Fakultetit të Mjekësisë largohet nga puna, dyshohet se ngacmoi studenten

Këshilli i Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, gjatë mbledhjes së djeshme (08.02.2019- e premte) kanë vendosur që t’ia ndërpres kontratën ...

Profesori që priste avancimin në UP, akuzohet për ngacmim seksual

Dekania e Fakultetit të Mjekësisë, Suzana Manxhuka-Kërliu, në mbledhjen e sotme të Senatit të UP-së, tha se një kandidat për avancim është akuzuar për ngacmim seksual ...

Fakulteti i Mjekësisë dhe klinikat e QKUK-së në rrezik për mbyllje

Rreziku për mbylljen e Fakultetit të Mjekësisë së Universitetit të Prishtinës dhe Klinikave të QKUK-së si pasojë e mungesës së profesorëve të angazhuar në kë...