Postet nga: suzana Çerkini

Ka dështuar seanca ndaj “Burdushit”, prokurorja kërkon që seanca të mbyllet

Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, i cili nga ana e Prokurorisë Speciale po akuzohet për tri vepra penale, ka qenë prezent sërish sot në Gjykatë.

Bashota dhe dy vëllezërit Bajrami dalin para gjykatës nën akuzat për krim të organizuar

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën ...

Precizohet aktakuza lidhur me transportin e armëve nga SHBA-ja në Kosovë

Në Gjykatën e Prishtinës, të hënën u mbajt seanca ndaj të akuzuarve për krim të organizuar, lidhur me transport të armëve nga SHBA-ja në ...

Dënohet ekzamineri i cili akuzohet se ndihmoi kandidaten për test të vozitjes

1 vjet e 6 muaj burg është dënimi që Gjykata e Prishtinës i ka shqiptuar ekzaminerit të Qendrës për Leje të Vozitjes në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i ...

Polici i akuzuar për vjedhje të 2 mijë eurove gjatë bastisjes flet në gjykatë

Shkumbin Jashari, polici i cili akuzohet nga Prokuroria se ka vjedhur 2 mijë euro gjatë një bastisjeje të policisë dhe se ka mbajtur armë pa leje, doli sot para Gjykatës ...

Gjykata e Prishtinës sqaron çfarë do të ndodhë në Departamentin e krimeve te rënda

Avancimi i gjyqtarit Beqir Kalludra nga Gjykata Themelore e Prishtinës në atë të Apelit ka bërë që ky i fundit t`i anulojë të gjitha seancat gjyqësore ...

Suzana Çerkini, emërohet gjyqtare në Departamentin Special

 

Deputeti Uran Ismaili thotë në gjykatë se nuk ka qenë dëshmitar okular kur u vra roja e lokalit “Bon Vivant”

Në gjykimin ndaj të akuzuarve për vrasjen e rojës së lokalit “Bon Vivant”, Masar Gërdovci dhe Sherif Krasniqi, në cilësinë e dëshmitarit është dëgjuar ...