Postet nga: suzana Çerkini

Avokati: Lënda e Naser Kelmendit vjetërsohet në korrik të këtij viti

Naser Kelmendi u dënua të enjten nga Gjykata e Prishtinës me 4 vite e 8 muaj burgim për trafikim me narkotikë.

Deportimi i “gylenistëve”, i akuzuari flet për personin që u deportua gabimisht dhe u dënua në Stamboll

Në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës janë ulur sot Driton Gashi, ish-shefi i Agjencisë Kosovare për Inteligjencë, drejtori i Departamentit të Shtetësisë, ...

Dënohet ish-kontabilisti i Radio Kosovës, Gjykata vendos t’i konfiskohet shtëpia dhe vetura

Është shpallur aktgjykimi ndaj Bajram Shehut, ish-shef i kontabilitetit të Radio Kosovës, i akuzuar për dy vepra të përvetësimit në detyrë.

I akuzuari në këtë rast, dyshohet se me paratë e Radio Kosovës, bleu radiator për shtëpi

Në seancën ndaj Bajram Shehut, ish-shef i kontabilitetit në Radio Kosovë të akuzuar për dy vepra të përvetësimit në detyrë, është dëgjuar sërish eksperti ...

Kufizohet për publikun dëshmia në gjykimin ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ballafaquar sot me dëshmitarin Murat Tërnava, i cili ka ...

Dosja e gjykimit ndaj të akuzuarve për transportimin e armëve nga ShBA-ja në Kosovë

 

Dështon të mbahet gjykimi ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në ...

Eksperti financiar dëshmon në gjykimin për vjedhjen e mbi 332 mijë eurove të Radio Kosovës

Në seancën ndaj Bajram Shehut, ish-shef i kontabilitetit në Radio Kosovë të akuzuar për dy vepra të përvetësimit në detyrë, është dëgjuar eksperti financiar gjyqë...