Postet nga: suzana Çerkini

Gjykimi i ish-kryetarit të Leposaviqit dhe të tjerëve për krim të organizuar, dëshmitari: Kjo aktakuzë është iniciuar nga Lista Serbe

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur gjykimi kundër ish-kryetarit të Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq dhe 14 personave të tjerë, të cilët akuzohen për krim të organizuar.

Dështon sërish seanca ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq

Të enjten në Gjykatën e Prishtinës, dështoi të mbahej seanca e paraparë ndaj Dragan Jabllanoviqit dhe të tjerëve të akuzuar për krim të organizuar, meqë ...

Arsyetimi i Apelit për lirimin nga masa e paraburgimit të dyshuarve lidhur me rezervat shtetërore

Ridvan Muharremi, Irfan Lipovica dhe Hafiz Garan, të dyshuarit lidhur me keqpërdorimin e rezervave shtetërore janë liruar nga masa e paraburgimit. Të njëjtit gjendeshin në paraburgim që ...

Rasti "Stenta 2"- Fjala përfundimtare, FOTO: Laurant Berisha – KALLXO – 16.08.2023

Prokuroria Speciale pritet të bëj një ndryshim në aktakuzë në rastin “Stenta 2”

Në gjykimin kundër 37 mjekëve të akuzuar për vepra të ndryshme korruptive në rastin që mban emrin “Stenta 2” ishte paraparë dhënia e fjalëve përfundimtare.

Dështon seanca ndaj Sllaxhan Trajkoviq, i akuzuar për krime lufte në rajonin e Vushtrrisë

 Ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestar ndaj Sllaxhan Trajkoviq, i akuzuar për krime lufte kundër popullatës civile në zonën e Vushtrrisë.

Gjykimi i Muhamet Alidemajt për masakrën e Izbicës, tre dëshmitarë dëshmojnë për masakrimin e familjarëve të tyre

Tre dëshmitarë janë dëgjuar sot në Gjykatën e Prishtinës në gjykimin e Muhamet Alidemajt, i akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile, konkretisht pë...

Gjykimi i Muhamet Alidemajt për masakrën në Izbicë, dëshmitari rrëfen për vrasjen e babait, kufoma e të cilit u gjet në Serbi

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i Muhamet Alidemajt, i akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile gjatë masakrës në Izbicë të Drenicës.

Avokati: Lënda e Naser Kelmendit vjetërsohet në korrik të këtij viti

Naser Kelmendi u dënua të enjten nga Gjykata e Prishtinës me 4 vite e 8 muaj burgim për trafikim me narkotikë.