Postet nga: Suspendim

Dyshohen për shkelje të rënda disiplinore, suspendohen dy policë

Policia e Kosovës ka njoftuar se dy zyrtarë policorë janë suspenduar gjatë ditës së sotme.

IPK rekomandon suspendimin e pesë policëve në veri pas raportimit të një të mituri

Me 18 maj, Drejtoria Rajonale në Mitrovicë të Veriut ka pranuar ankesë nga një i mitur nga Leposaviqi, i cili është ankuar për keqtrajtim nga zyrtaret policor.

Suspendohet kirurgu Numan Baliq pas ngritjes së aktakuzës për ngacmim seksual

Numan Baliqi, ish Ministër i Shëndetësisë i cili punon si kirurg në Spitalin Rajonal të Pejës, është suspenduar nga puna për shkak se ndaj tij ë...

Ministria e Shëndetësisë suspendon një zyrtar të dyshuar për keqpërdorim

Ministria e Shëndetësisë ka suspenduar një inspektor shëndetësor. Përmes një njoftimi kjo ministri ka njoftuar të enjten se Inspektori është suspenduar për shkak të ...

IPK rekomandon suspendimin e dy zyrtarëve policorë

Inspektorati Policor i Kosovës ka rekomanduar suspendimin e dy zyrtarëve në Stacionin Policorë Jugu  për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare dhe autorizimeve publike”.

Arrestohet polici i dyshuar për 500 gramë kokainë, suspendohet një polic tjetër

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se kanë arrestuar një zyrtar policor për posedim të substancave narkotike të llojit kokainë.

IPK suspendon katër zyrtarë policorë për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se ka rekomanduar suspendimin e katër zyrtarëve policor në Departamentin e Shërbimeve Mbështetëse të Policisë së Kosovës.

Suspendohet drejtori i prokurimit në Policinë e Kosovës

Granit Fetahu, Drejtori i Departamentit për Shërbime Mbështetëse në Policinë e Kosovës është suspenduar sot.