Postet nga: sulm ndaj personit zyrtar

Deçan, i dehuri ofendon dhe sulmon policët

Një rast i sulmit ndaj personit zyrtar është regjistruar në orët e para të ditës së djeshme në rr. “Luan Haradinaj”, në Deçan.

I dehuri pas aksidentit sulmon policët

Policia njofton se ka arrestuar një të dyshuar, i cili pas shkaktimit  të aksidentit të trafikut dhe nën ndikimin e alkoolit nuk ka zbatuar urdhërat e personave zyrtarë ...

Arrestohet për sulm ndaj policit

Një person e ka sulmuar zyrtarin policor pasi që fillimisht nuk i kishte respektuar as urdhrat e tij. I njëjti ka rezistuar dhe në atë rast ka pësuar ...

Sulmohet zyrtari për urbanizëm në Vushtrri

Një zyrtar i Komunës së Vushtrrisë ka pësuar nga një sulm mbrëmë në këtë qytet.

Polici hetues goditet me boks hekuri në fytyrë

Një polic nga Gjilani ka pësuar lëndime trupore pasi u sulmua nga një burrë në fytyrë.

Sulm ndaj policit në Prizren

Në Prizren është arrestuar një person, pasi qëi i njëjti nuk i ka përfillur urdhrat e zyrtarit policor.

Malishevasit rrahin policët

Dy zyrtarë policorë janë sulmuar gjatë kryerjes së detyrës zyrtare.

Deklarohen të pafajshëm studentët e SKV-së

Sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur shqyrtimi fillestar në gjykimin ndaj studentëve të SKV-së të akuzuar për sulm ndaj personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrë...