Postet nga: Suedia

Erdogan lidh anëtarësimin e Suedisë në NATO me sigurimin e aeroplanëve F-16

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, e ka kushtëzuar ratifikimin e aplikacionit të Suedisë për anëtarësim në NATO, me miratimin e kërkesës që i ka ...

Suedia pret që Turqia të ratifikojë 'brenda javësh' pranimin në NATO

Turqia i ka thënë Suedisë se pret që të ratifikojë brenda javësh pranimin e Stokholmit në aleancën ushtarake perëndimore të NATO-s, tha ministri i Jashtëm ...

Parlamenti turk shtyu vendimin rreth anëtarësimit të Suedisë në NATO

Komiteti i Punëve të Jashtme i Parlamentit turk hapi debatin mbi aplikimin e Suedisë për t'u anëtarësuar në NATO, por shtyu procedurat për një datë ...

Erdogan thotë se do të tentojë ta lehtësojë ratifikimin për Suedinë

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka thënë se do të tentojë të lehtësojë ratifikimin parlamentar për anëtarësim të Suedisë në NATO, aq sa të ketë ...

Kryetari i Komisionit: Parlamenti turk nuk përshpejton trajtimin e kërkesës së Suedisë për anëtarësim në NATO

Komisioni i Punëve të Jashtme i Parlamentit turk, si pjesë e rendit të rregullt të ditës do të diskutojë kërkesën e Suedisë për anëtarë...

Erdogan ia dërgon Parlamentit turk protokollin për pranimin e Suedisë në NATO

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ia ka dërguar Parlamentit turk për ratifikim protokollin për pranimin e Suedisë në NATO, njoftoi zyra e tij më 23 tetor.

Miratohet lidhja e marrëveshjes për ekstradim me Suedinë

Ekzekutivi kosovar ka miratuar nismën për lidhjen e marrëveshjes për ekstradim ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Mbretërisë së Suedisë. Ujdia pë...

Pse Suedia dhe Danimarka s’e ndalojnë djegien e Kuranit?

Aktivistë kundër Islamit në Suedi dhe Danimarkë kanë djegur ose dëmtuar së voni disa kopje të Kuranit - librit të shenjtë të myslimanëve. Vandalizmi i fundit ka ...