Postet nga: Suedi

Kosovari shpallet ‘Heroi i vitit 2018’ në Suedi

Autoritetet suedeze e kanë shpallur Fidan Bejtën “Heroi i vitit 2018”.

Shkarkohet kryeministri suedez

Kryeministri i Suedisë, Stefan Lofven nuk i ka mbijetuar mocionit të mosbesimit në Parlament.

Suedi, gjykata i paguan dëmin një myslimaneje pas refuzimit të punës

Një grua suedeze myslimane ka marrë kompensim nga gjykata pasi që intervista e saj e punës është refuzuar, meqë ajo nuk ka dashur të shtrëngonte duart me një ...

Suedi, qytetarët e revoltuar shkatërrojnë rreth 100 vetura

Suedia ka pasur një rritje në dhunë në zonat me papunësi të madhe dhe këto pakënaqësi kanë shkaktuar një protestë gjatë natës së të hë...

Parlamenti suedez u jep mundësi të dytë azilkërkuesve, përçan opozitën

Parlamenti suedez ka miratuar një projektligj për t’iu dhënë një rast të dytë 9,000 azilkërkuesve, duke iu ofruar mundësinë e qëndrimit në këtë shtet.

Suedia angazhon ushtrinë vullnetare pas 43 viteve

Në Lindje dhe në shtetet baltike vitet e fundit është rritur së tepërmi frika nga ndonjë agresion nga ana e Rusisë.

10 Vjetori i Pavarësisë- Organizimet Kulturore nga ShBA-ja në Turqi

Për të shënuar 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës do të ketë aktivitete kulturore që do të organizohen në ShBA, Austri, Turqi, Zvicër e Suedi.