Postet nga: Subvencionet

Bizneset të Kënaqura me Grantet nga Komuna

Bizneset të Kënaqura me Grantet nga Komuna

Qumështorja “Gexha” që përfitoi nga subvencionet e vitit të kaluar, sipas pronarit të saj shtoi kapacitetet.

130 Mijë Euro për Tri Federata

Ndarja e subvencioneve ka ndodhur si rezultat i nënshkrimit të marrëveshjeve të memorandumit në mes të ministrisë dhe tri federatave.

Krasniqi: 1600 Vende Pune në Bujqësi

Sipas Krasniqit, Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në vitin 2015 implementoi projektin më të madh deri më tash që kap vlerën e 43 milionë eurove.

Kusari-Lila: Harrojini Korporatat!

Kryetarja e Komunës së Gjakovës Mimoza Kusari Lila ua ka bërë të qartë qytetarëve të Gjakovës se idetë për korporata të mëdha në ...

Subvencionet e Ministrisë Krijojnë Radhë të Gjata në Komunë

Ministria e Bujqësisë dhe Blegtorisë ka hapur aplikimet për subvencionet të cilat do t’ua ndajë qytetarëve.

30 Mijë Eurot e Ministrisë Pak për “Dokufestin”

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit ka disa ditë që ka publikuar listën e institucioneve përfituese të subvencioneve të saj.

649 Mijë Euro për Federatat e Kosovës

Ministria e Kulturës ka ndarë 649 mijë euro subvencione për federatat e karatesë, skijimit, mundjes, çiklizmit, notit, kick-box-it, tenisit Federatën e Sportit Shkollor është bërë e ditur ...