Postet nga: Subvencionet

Komuna e Malishevës ndihmon fermerët me 40 makina mbjellëse të grurit

Komuna e Malishevës ka bërë shpërndarjen e 40 makinave për mbjelljen e grurit, për bujqit e kësaj komune.

Bujqit e Kosovës ankohen për kushtet e tyre

Federata Sindikale e Bujqve të Kosovës në një konferencë për media para Qeverisë së Kosovës ka paraqitur mos kënaqësitë e tyre karshi ministrisë së Bujqë...

Bujqit paralajmërojnë protestë kundër qeverisjes Haradinaj

Drejtuesit e Federatës Sindikale të Bujqve të Kosovës kanë shprehur pakënaqësitë e tyre për qeverinë e udhëhequr nga Ramush Haradinaj dhe punën e ...

Fillon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 12.6 milionë euro

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, ka filluar ekzekutimin e pagesave direkte për përfituesit në kuadër ...

Nuk i Plotësojnë Formularët si Duhet, Mbesin Pa Subvencione

Afati për aplikim për subvencionet për kulturë, rini dhe sport në Komunën e Pejës ka përfunduar më 16 shkurt të këtij vitit, mirëpo ...

Ministria e Bujqësisë Hap Periudhën e Aplikimit për Subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe veprimtari bujqësore.

Subvencionet e Dyshimta të Zyrës së Kryeministrit

Auditori ka gjetur se Zyra e Kryeministrit ka ndarë subvencione, por në 25 raste nuk ka pranuar dëshmi se projektet janë përfunduar ashtu siç ishte marrëveshja.

Jepet Fjala Përfundimtare në Gjyqin Ndaj Zyrtarit të Gjakovës

Jepet Fjala Përfundimtare në Gjyqin Ndaj Zyrtarit të Gjakovës

Në fjalën përfundimtare në gjykimin e zyrtarit kryesor financiar të Komunës së Gjakovës, Gani Ramës, prokurori i Prokurorisë Speciale, Faik Halili, kërkoi që i ...