Postet nga: subvencione

Qeveria ndan 12 milionë euro për subvencioneve në bujqësi nga Programi i Rimëkëmbjes Ekonomike

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar ndarjen e 87 milionë euro nga Programi i Rimëkëmbjes Ekonomike. Prej tyre, 12 milionë euro janë ndarë për subvencione ...

Tenderët, njolla e zezë në raportin e Auditorit të Komunës së Gjilanit

7 prej 17 rekomandimeve që i ka marrë Komuna e Gjilanit nga Auditori në vitin 2019 kanë të bëjnë me fushën e prokurimit publik. Numri i gjetjeve dhe rekomandimeve në kë...

Komuna e Prishtinës hap thirrje për subvencione me vlerë 100 mijë euro në kulturë

Komuna e Prishtinës ka hapur thirrje publike për shpërndarje të subvencioneve në fushën e kulturës me vlerë 100 mijë euro.

Paratë e parapara për aktivitete humanitare, Kuvendi i çoi në festivale

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Kuvendi i Kosovës ka ndarë subvencione për dy organizata joqeveritare, të cilat nuk kanë qenë të profilizuara për të ...

Gjysmë milion euro subvencione të paarsyetuara në Ministrinë e Kulturës

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur një varg parregullsish në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në katër vitet e fundit duke i dhënë gjithsej 88 rekomandime.

Komuna e qeverisur nga Xhafer Tahiri subvencionoi me 20 mijë euro përfituesin i cili ishte nën hetime

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Departamenti për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Vushtrrisë të udhëhequr nga Xhafer Tahiri i LDK-së, ka subvencionuar ...

Ministria e Bujqësisë realizon pagesat për përfituesit e granteve dhe subvencioneve

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka njoftuar se gjatë kësaj jave janë realizuar pagesat për 33 fermerë përfitues të granteve dhe për 1.669 ...