Postet nga: subvencione

Komuna e Drenasit ndau subvencione për 10 OJQ që nuk dëshmuan nëse janë nën hetime

Zyra Kombëtare e Auditorit (ZKA) ka gjetur se Komuna e Drenasit ka ndarë subvencione për dhjetë OJQ edhe pse në dosjet e tyre mungonin dëshmitë se personi ...

Instituti GAP: Përkundër granteve dhe subvencioneve në bujqësi, nuk janë arritur rezultatet e pritura

Instituti GAP sot prezantoi gjetjet e raportit të "Ndikimit të subvencioneve dhe granteve në prodhimin bujqësor".

Auditori gjen se Zyra e Presidentit ndau subvencione për OJQ-të pa shpallje publike

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur se Zyra e Presidentit në pesë raste, me vlerë totale prej 24 mijë e 220 euro, kishte ndarë subvencione ndaj Organizatave Jo-qeveritare (OJQ) pa ...

10 të arrestuar në paraburgim edhe dy muaj, 2 të tjerë në arrest shtëpiak

U arrestuan më shumë se 12 persona, e u konfiskuan mbi 400 mijë euro.

Autobusët e linjave ndërurbane protestojnë për herë të dytë para qeverisë

Autobusët e linjave ndërurbane për herë të dytë janë mbledhur para qeverisë në shenjë proteste.

Tavolina e mbushur me para të korrupsionit

Mbi 400 mijë euro janë gjetur dhe konfiskuar nga Policia e Kosovës, në një ndër aksionet më të mëdha kundër korrupsionit në institucionet e vendit.

Prokuroria me video dhe audio dëshmon ryshfetin për rastin “Subvencionet”

Në dosjen e prokurorisë me audio dhe video dëshmohet se fermerët janë detyruar të japin deri në 30 mijë euro për të përfituar subvencione nga Ministria e ...

Grantet dhe subvencionet e gëlltitura nga zyrtarët

Nga 10 deri në 30 për qind të vlerës së përgjithshme të granteve apo subvencioneve, të fituara nga buqit dhe fermerët, në shumicën e rasteve është dashur ...