Postet nga: subvencione

Arrestohet një zyrtar i Fushë Kosovës, dyshohet se u mori mijëra euro qytetarëve për subvencione

Policia e Kosovës ka arrestuar një zyrtar të Komunës së Fushë Kosovës, nën dyshimin se i ka mashtruar qytetarët duke u marrë para për ...

Ministria e Bujqësisë zgjat afatin për subvencione ndaj fermerëve deri më 1 qershor

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka zgjatur afatin për subvencione për fermerët deri më 1 qershor.

Ministria e Bujqësisë tregon datën se kur hapet aplikimi për subvencione për bujqit

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar përmes një komunikate se më 26 prill të këtij viti do të hapë periudhën e aplikimit për ...

Prokurori që po heton rastin e Subvencioneve publikon fotografi nga UÇK-ja

Prokurori i cili po heton rastin e Ministrisë së Bujqësisë për 'Subvencione' ka publikuar fotografi nga koha kur ai ishte pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në ...

Arrestohet një person për mashtrim më subvencione

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK) e Policisë së Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për kryerjen e veprës penale - mashtrim ...

Ministria e Bujqësisë pas protestës së fermerëve: Gjithçka e bazuar në ligjet në fuqi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR) përmes një komunikate për media ka reaguar për protestën e fermerëve që kundërshtuan kriteret e ...

Fermerët kërkojnë kriteret e vjetra për subvencionim të grurit

Mbi 200 fermerë kanë parkuar traktorët dhe janë mbledhur para Ministrisë së Bujqësisë duke protestuar e kundërshtuar kriteret e reja për subvencionim të kulturës së grurit.

Hapet afati për aplikim për subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar se është hapur periudha e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore.