Postet nga: subvencione

Arrestohet një person për mashtrim më subvencione

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK) e Policisë së Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për kryerjen e veprës penale - mashtrim ...

Ministria e Bujqësisë pas protestës së fermerëve: Gjithçka e bazuar në ligjet në fuqi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR) përmes një komunikate për media ka reaguar për protestën e fermerëve që kundërshtuan kriteret e ...

Fermerët kërkojnë kriteret e vjetra për subvencionim të grurit

Mbi 200 fermerë kanë parkuar traktorët dhe janë mbledhur para Ministrisë së Bujqësisë duke protestuar e kundërshtuar kriteret e reja për subvencionim të kulturës së grurit.

Hapet afati për aplikim për subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar se është hapur periudha e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore.

Komuna e Drenasit ndau subvencione për 10 OJQ që nuk dëshmuan nëse janë nën hetime

Zyra Kombëtare e Auditorit (ZKA) ka gjetur se Komuna e Drenasit ka ndarë subvencione për dhjetë OJQ edhe pse në dosjet e tyre mungonin dëshmitë se personi ...

Instituti GAP: Përkundër granteve dhe subvencioneve në bujqësi, nuk janë arritur rezultatet e pritura

Instituti GAP sot prezantoi gjetjet e raportit të "Ndikimit të subvencioneve dhe granteve në prodhimin bujqësor".

Auditori gjen se Zyra e Presidentit ndau subvencione për OJQ-të pa shpallje publike

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur se Zyra e Presidentit në pesë raste, me vlerë totale prej 24 mijë e 220 euro, kishte ndarë subvencione ndaj Organizatave Jo-qeveritare (OJQ) pa ...

10 të arrestuar në paraburgim edhe dy muaj, 2 të tjerë në arrest shtëpiak

U arrestuan më shumë se 12 persona, e u konfiskuan mbi 400 mijë euro.