Postet nga: Subvencion

Familjet do të subvencionohen me 70 euro për regjistrim të fëmijëve në kopshtet private

Kuvendi Komunal i Prishtinës ka miratuar subvencionimin e familjeve në vlerë prej 70 euro për regjistrim të fëmijëve në institucione parashkollore private.

Qeveria ndan pjesën e parë të subvencionit për energjinë, të zotuar në shkurt

Qeveria e Kosovës sot ka ndarë 41 milionë euro si pjesë e parë e subvencionit prej 90 milionë euro për energjinë, të zotuar në muajin shkurt.

Komuna e Prishtinës do subvencionojë ujitjen e tokave bujqësore

Drejtoria e Bujqësisë në Komunën e Prishtinës për herë të parë do bëjë subvencionimin e ujitjes së tokave bujqësore për fermmerët..

ZKA: Komuna e Vitisë shkeli rregulloren gjatë ndarjes së subvencioneve

Në thirrjen publike për përfituesit e inkubatorëve për qelje të zoogjve dhe në thirrjen publike për serra, komisioni vlerësues në Komunën e Vitisë ...

(VIDEO) Fermerët me 200 traktorë marshojnë drejtë Ministrisë së Bujqësisë, protestojnë për kriteret e subvencionimit të grurit

 

Kompanitë private të transportit publik edhe pas 6 muajve ende nuk i kanë marrë paratë nga Komuna e Prishtinës

Në muajin mars të këtij viti, Komuna e Prishtinës ka ndarë një subvencion prej 400 mijë eurove për kompanitë private të autobusëve në linjat e transportit publik.

Përfaqësuesi i Gastronomëve të Kosovës flet për subvencionin që ndau Komuna e Prishtinës për studim fizibiliteti

Kuvendit Komunal i Prishtinës ka ndarë 50 mijë euro për Shoqatën e Gastronomëve të Prishtinës. Me këtë shumë është paraparë të bëhet një studim ...

Si do përfitojnë kompanitë private të autobusëve nga subvencioni prej 400 mijë eurove?

Kuvendi i Komunës së Prishtinës gjatë mbledhjes së djeshme ka vendosur të ndajë 400 mijë euro për kompanitë private të autobusëve në linjat e transportit publik.