Postet nga: stresi

Disa aktivitete që ulin stresin

Këto janë aktivitetet për uljen e stresit.

Tifozët e përkushtuar të futbollit përjetojnë nivele të rrezikshme stresi

Tifozët e përkushtuar të futbollit përjetojnë nivele të larta të stresit fizik teksa shikojnë ekipin e tyre, saqë ato mund t'iu shkaktojnë probleme në zemër.

Shenjat që ju tregojnë se duhet ta lini punën që jeni duke e bërë

 

Për më pak stres në punë, shkoni me biçikletë në zyre

Nëse shkoni me biçikletë në punë, jeni më të prirë të ndiheni më të qetësuar gjatë tërë ditës sesa nëse udhëtoni me transport ...

Stresi çon në sëmundje kronike

Ne jemi të ekspozuar ndaj stresit në baza ditore, por ne nuk reagojmë në të njëjtën mënyrë në situata të tilla.

Sytë tregojnë për nivelin e stresit që keni

Thjeshtë shikimi në sytë e një personi mund të tregojë se sa të stresuar janë ata, është thënë në një studim të realizuar së fundmi.

E teproni me kohë të lirë, kjo ju shkakton stres

Në morinë e obligimeve familjare dhe tensionit në punë shumë njerëz ndjejnë që nuk kanë mjaft kohë për veten.

Të kënduarit redukton stresin dhe jua zgjat jetën

Muzika e bën çdo gjë më të mirë! Mund ta lehtësojë dhimbjen, ta reduktojë stresin, ju bën të punoni më shumë, e madje edhe ju relakson.